Stuck on the loading screen error

Posted 1 year, 9 months ago (Edited 1 year, 3 months ago) by circlejourney

Error: Stuck on loading screen.

It seems like this consistently happens for some people every time I update the code. Usually it happens for one of two reasons:

  • The browser is storing a cached (outdated) version of the code. To fix this, press Ctrl + Shift + R or Cmd + Shift + R.
  • If that fails, check if your browser or adblocker is JavaScript on the page.
  • Your custom code is not parsing properly. To fix this, click the hard reset link on the loading screen. Alternatively, clear your cookies for my website circlejourney.net. If you're experiencing this issue, just post below. I'm working on a better fix for cache busting.
choconanime

Hello! Been having issues today with certain codes just positioning oddly despite working fine a few days back,i have refresh n wondering if its a known issue and i did stumble that the cursor sometimes displace things from their actual position and only known way was to refresh it so im just curious if the only way to resolve this is keep refreshing the page?Screenshot_2022-05-17_020713_th_error.pn

Better_say_Butter

I would like to bump this since I and another friend of mine have the same problem, switching to older versions didn't help either.

circlejourney

choconanime Better_say_Butter thanks for letting me know - it seems like the latest update I pushed was really buggy so I've gone ahead and reverted to before 16 May. It shouldn't have these display issues anymore but if you're still noticing problems, let me know and I'll take another look!

Better_say_Butter

Hello! I don't know if I should @, so I won't-
It seems to me like the issue still persists unfortunately. The codes look like as if WYSIWYG is enabled (just like when making profiles on TH itself with that on). I used one of Pinky's codes, and I'll link it here so you can see the mismatch: https://toyhou.se/13824149.-freebie-review I'm also attaching two images (the one in teal is circlejourney and the one in pink is TH with the same code + WYSIWYG enabled). unknown.pngunknown.pngIf I input the code from circlejourney into TH with WYSIWYG disabled, the result shows as normal. I don't know if this information is helpful but yeah. Glad you're swiftly responding on these, keep up the good work and take care!

circlejourney

Better_say_Butter hmmmm I see, I just tried the same code in my browser and it seems to be working alright for me. AzfjByS.png I just updated the editor with cache busting to refresh the code, could you let me know if it works now? If not, let me know if hard refresh fixes it this time?

Better_say_Butter

circlejourney Ahh! It works now! (My friend informed me just now because I was asleep lol) Thank you very much! 

1 Replies
choconanime

A lil late,apologies! but mine is working now thank you!!  

ViCON

refreshing isnt working for me. it was working fine before then suddenly next time i try to work on a different code, it doesnt appear, so i reopen and it still wont load :T

circlejourney

Oh, I did update the code last night. Does hard refresh (Ctrl + Shift + R) help?

ViCON

it didn’t work sadly :(

AceByte_Codes

ive been waiting to load since an hour ago and its just not loading, even if i try to refresh or do all what you suggest :( circlejourney

circlejourney

Hmm, I see, do you have a different device that you can test it on? And, were you coding something when this started happening (i.e. is there a draft saved inside the code editor)?

AceByte_Codes

i tested it on my phone and it didnt worked neither, i did had a draft but deleted it before lefting the site, this was before it bugged

circlejourney

Gotcha, would you be willing to DM me a copy of the code that you were working on when the issue started to happen? The code editor is looking alright on my end, it loads normally on different browsers and devices.

AceByte_Codes

well it kinda fixed itself, just had a complete reset, liek it was the first time i'm entering

CrazyDraws

I unfortunately seemed to have gotten the error again. It has happened twice, both with this code. Not only that but for some reason but the preview also isn't updating. I think this has something to do with the new update. I've used this code before, it shouldn't crash the code editor.

circlejourney

Thanks for the report! I just took a look and I can see that it's the <tr></tr> inside the greyed out comment right at the top of the code that's causing the error - removing that makes the code update as per normal.

It's not the first time this error has been reported so I'll probably work on a patch version to fix this. It seems to be a problem with Ace editor - it doesn't know how to handle HTML tags inside comments. I've been planning on upgrading to the most recent Ace version so we'll see if doing so resolves the issue. For now, removing the tags seems to fix it, let me know if that helps!

circlejourney

Update: I just pushed the new patch version - the next time you work with this code, do let me know if the issue is fixed!

Zeex_ChyRoux

Idk what happened-

Am I the one who put it wrong or is this just a bug?

Screenshot_20240225-083518.png?ex=65ed0f